You just landed on Movie category

ZLTO – Boeren en Biodiversiteit

Een film in opdracht van de ZLTO. het is een film ter promotie van de biodiversiteit.

De film gaat over verschillende boeren die op dit moment biodiversiteit toepassen. Zij laten zien, en horen, wat de voordelen zijn van biodivers boeren ten opzichte van de traditionele handelswijze.

Get the Flash Player to see this content.

duur: 15 min.

By admin | Reacties uitgeschakeld voor ZLTO – Boeren en Biodiversiteit

Regionaal Zorgnetwerk

Deze films zijn ontstaan uit een noodoproep van verschillende zorginstellingen. Om zodoende de aandacht te vestigen op de problematiek, die zich afspeelt in de zorgsector.

De films zijn ook te vinden op www.zogaathetnietlanger.nl. Een initiatief van het Regionaal Zorgnetwerk Zwolle e.o.

Get the Flash Player to see this content.

Get the Flash Player to see this content.

By admin | Reacties uitgeschakeld voor Regionaal Zorgnetwerk

Stichting Levi Lassen – Leergeld

Stichting Levi Lassen is een instelling die financiële steun verleend aan non-profit organisaties die het algemeen maatschappelijk belang dienen.
Stichting Leergeld is zo’n non-profit organisatie. Om te laten zien wat Stichting Leergeld doet, en wat zij betekenen voor de maatschappij is door Bureau Beeldtaal Filmmakers een film gemaakt om dat ook aan te tonen, maar ook om aan te geven wat het maatschappelijke belang is van dergelijke organisaties en hier meer aandacht voor te genereren.

Get the Flash Player to see this content.

By admin | Reacties uitgeschakeld voor Stichting Levi Lassen – Leergeld

KISS-Oost

KISS-Oost bestaat uit overheid, kennisinstellingen en private partijen/maatschappelijke partners. Het zijn verenigde krachten die de stedelijke samenleving moeten bevorderen.
Bureau Beeldtaal Filmmakers heeft een registratie gemaakt van een jaarconferentie om een sfeerimpressie te geven en te laten zien wat KISS-Oost inhoud en doet.

Get the Flash Player to see this content.

By admin | Reacties uitgeschakeld voor KISS-Oost

Ode aan de F-16 Vliegbasis Twenthe

Dit filmpje heb ik gemaakt tijdens mijn stage bij Axis mediaontwerpers. Het was overigens mijn eerste stage opdracht. Ik hoefde alleen een video montage te maken met materiaal wat al was geschoten. Wat mij betreft een goeie manier om meer te leren over editten en de software daarvoor.

Het filmpje is bedoeld als ode aan de F-16’s op Vliegbasis Twente welke begin 2007 hoogstwaarschijnlijk niet meer in het luchtruim van Twente te zien zullen zijn, omdat vliegbasis Twenthe dan gesloten zal worden. Het filmpje dient als een eerbetoon aan bewezen diensten en een stuk Twentse geschiedenis.

Get the Flash Player to see this content.

(geluidsvolume begint laag)

By admin | Reacties uitgeschakeld voor Ode aan de F-16 Vliegbasis Twenthe