Ode aan de F-16 Vliegbasis Twenthe

Posted in Movie on –
Post a comment

Dit filmpje heb ik gemaakt tijdens mijn stage bij Axis mediaontwerpers. Het was overigens mijn eerste stage opdracht. Ik hoefde alleen een video montage te maken met materiaal wat al was geschoten. Wat mij betreft een goeie manier om meer te leren over editten en de software daarvoor.

Het filmpje is bedoeld als ode aan de F-16’s op Vliegbasis Twente welke begin 2007 hoogstwaarschijnlijk niet meer in het luchtruim van Twente te zien zullen zijn, omdat vliegbasis Twenthe dan gesloten zal worden. Het filmpje dient als een eerbetoon aan bewezen diensten en een stuk Twentse geschiedenis.

Get the Flash Player to see this content.

(geluidsvolume begint laag)


This entry was written by admin, filed under Movie.
Bookmark the permalink or follow any comments here with the RSS feed for this post.
Both comments and trackbacks are currently closed.