You just landed on Design category

Blow-up ant

Een uitvergrote mier dus. Deze mier heb ik gemaakt van blik en draadeind. Het hele lichaam is gemaakt van blik wat bewerkt is met een bolhamer (hamer met een ronde zijde). Met draadeind heb ik de mier een dreigende houding gegeven, zodat het lijkt dat het in de aanval is met zijn kriebelige poten.
Om te beginnen een totaaltje…

Mier_totaal.jpg
Read More »

By admin | Reacties uitgeschakeld voor Blow-up ant

Garbitch

Hier een stevig drankje voor de vrouw, hoewel een beetje kerel er ook wel zat van kan worden, maar die behoren niet tot de doelgroep. Het was de bedoeling dat het een drankje werd met fruitige ingrediënten. Ik heb gekozen voor de smaak van baileys met een vleugje dropshot, deze combinatie paste zoveel beter bij dit product en als je er genoeg van drinkt is er vast iets fruitigs te ontdekken. En ik ben van mening dat de smaak een sterk contrast kon geven met de kleurstellingen van de etiketten en advertentie.

AdvertentieDEFsmal.jpg De doelgroep wil ik ook bereiken door middel van de advertentie die bedoeld is voor vrouwen van 23 t/m 35, die graag een sterke eigen mening willen uitdragen en zich willen onderscheiden van het gewone/ gebruikelijke. Een statement willen maken en sterk in de schoenen (willen) staan. Maar stiekem ook een zachte kant hebben.
Dit contrast wil ik ondersteunen met het kleurgebruik, de naam en de vormgeving.
Klik hier of op de afbeelding voor een grote afbeelding.

Read More »

By admin | Reacties uitgeschakeld voor Garbitch