Garbitch

Posted in Design on –
Post a comment

Hier een stevig drankje voor de vrouw, hoewel een beetje kerel er ook wel zat van kan worden, maar die behoren niet tot de doelgroep. Het was de bedoeling dat het een drankje werd met fruitige ingrediënten. Ik heb gekozen voor de smaak van baileys met een vleugje dropshot, deze combinatie paste zoveel beter bij dit product en als je er genoeg van drinkt is er vast iets fruitigs te ontdekken. En ik ben van mening dat de smaak een sterk contrast kon geven met de kleurstellingen van de etiketten en advertentie.

AdvertentieDEFsmal.jpg De doelgroep wil ik ook bereiken door middel van de advertentie die bedoeld is voor vrouwen van 23 t/m 35, die graag een sterke eigen mening willen uitdragen en zich willen onderscheiden van het gewone/ gebruikelijke. Een statement willen maken en sterk in de schoenen (willen) staan. Maar stiekem ook een zachte kant hebben.
Dit contrast wil ik ondersteunen met het kleurgebruik, de naam en de vormgeving.
Klik hier of op de afbeelding voor een grote afbeelding.


Bij Garbitch hoort natuurlijk ook een goeie (promotie) verpakking. Een babyblauwe pedaalemmertje past in deze perfect bij de stevige fles. Extra voordeel hiervan is dat je deze ook kan gebruiken om de fles weg te gooien als het niet smaakt, of als het juist te lekker was en je moet het snel “kwijt”.

GarbitchFles.jpg


This entry was written by admin, filed under Design.
Bookmark the permalink or follow any comments here with the RSS feed for this post.
Both comments and trackbacks are currently closed.